Отборът на Дженоа победи с 1:0 Кротоне в гостуването си

...
Отборът на Дженоа победи с 1:0 Кротоне в гостуването си
Коментари Харесай

Дженоа с важна победа над Кротоне, българите играха през второто полувреме

Отборът на Дженоа победи с 1:0 Кротоне в гостуването си от 13-ия кръг на Серия " А ". Успехът бе значим за " Грифоните ", защото е против директен съперник в борбата за оставане в елига. Българите Александър Тонев и Андрей Гълъбинов се появиха като запаси за своите тимове през второто полувреме. Тонев размени Адриан Стоян в 73-ата минута, а Гълъбинов влезе в игра в 61-ата минута на мястото на Горан Пандев.

Дженоа поведе в резултата още в 11-ата минута, когато Диего Лаксалт прати подло центриране в наказателното поле, като топката стигна до Лука Ригони на задната греда и той с глава я прати във вратата.

След това гостите пропуснаха още няколко положения за удвояване на резултата, само че виновност за това има и стражът Алекс Кодрас с отличните си спасявания.

В началото на втората част още веднъж Дженоа имаше чудесна опция за гол, само че удар на Андреа Бертолачи мина до гредата.

В последна сметка обаче двата отбора не си означиха повече попадения и отборът от Генуа се поздрави с триумфа, като събра актив от 9 точки и излезе на 16-ата позиция в таблицата. Кротоне пък се намира едно място по-нагоре на 15-ата позиция с 12 точки в актива си.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ

Серия А 13 кръг, неделя 19 ноември  Кротоне 0:1краен резулат  Дженоа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР