Отборът на Чикаго Булс сложи край на серията от седем

...
Отборът на Чикаго Булс сложи край на серията от седем
Коментари Харесай

Чикаго спря победната серия на Клипърс в НБА

Отборът на Чикаго Булс постави завършек на серията от седем следващи триумфа на Ел Ей Клипърс в Националната баскетболна асоциация, откакто завоюва срещата сред двата отбора в Лос Анджелис със 100:90. Клипърс нямаха загуба от 29 октомври насам, само че нямаха отговор на мощното показване на ДеМар ДеРоузан и Зак Лавийн.

" Биковете " поеха ранен надзор на дуела с " Стейпълс Сентър " и малко след началото на втората част поведоха със 17 точки, само че домакините не се предадоха и съумяха да стопят пасива и даже да излязат напред с точка при започване на последната четвъртина. Заключителните минути още веднъж бяха за гостите и в последна сметка те завоюваха с 10 точки разлика.

Най-резултатен за Чикаго бе ДеРоузан с 35 точки, 7 битки и 5 асистенции, Лавийн добави 29 точки и 8 битки, а плеймейкърът Лонзо Бол се регистрира с 10 точки. За Клипърс над всички бе Пол Джордж с 27 точки и 11 битки, а Ерик Бледсоу приключи с 21 точки.

След този триумф Чикаго се изкачи до трето място в Източната конференция с 9 победи и 4 загуби, до момента в който Ел Ей Клипърс заема шеста позиция на Запад с баланс 8-5.

Останалите резултати:

Лос Анджелис Лейкърс - Сан Антонио Спърс 114:106

Аталанта Хоукс - Милуоки Бъкс 120:100

Шарлът Хорнетс - Голдън Стейт Уориърс 106:102

Хюстън Рокетс - Финикс Сънс 89:115

Оклахома Тъндър - Бруклин Нетс 96:120

Денвър Нъгетс - Портланд Трейл Блейзърс 124:95.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР