Отборът на Чикаго Булс ще влезе в плейофите на Националната

...
Отборът на Чикаго Булс ще влезе в плейофите на Националната
Коментари Харесай

Чикаго Булс без една от звездите си в плейофите на НБА

Отборът на Чикаго Булс ще влезе в плейофите на Националната баскетболна асоциация без титулярния си гард Лонзо Бол, заяви ESPN.

24-годишният плеймейкър още веднъж има проблеми с лявото коляно, чийто менискус раздра при започване на тази година. Бол не е играл от 14 януари.

"Очаквам до ден или два да седнем и да приказваме за положението на Лонзо. Разочароващо е, тъй като всички смятахме, че времето, което той има за рехабилитация, ще му помогне да се възвърне, само че наподобява казусът не е подобен ", съобщи старши треньорът на Булс Били Донован.

За Лонзо Бол това е първи сезон с екипа на Чикаго, в който той реализира по 13 точки, 5,4 битки и 5,1 асистенции приблизително на мач. Бившият състезател на Лос Анджелис Лейкърс и Ню Орлиънс Пеликанс обаче взе присъединяване в единствено 35 мача.

Въпреки отсъствието на Бол, Чикаго Булс съумя да се класира за присъединяване в плейофите за пръв път от 2017 година. Тимът е шести във краткотрайното класиране в Източната конференция с индикатори от 45 победи и 34 загуби. Плейофите в НБА стартират в края на идната седмица.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР