Отборът на Черно море постигна минимална победа с 1:0 над

...
Отборът на Черно море постигна минимална победа с 1:0 над
Коментари Харесай

"Черно море" излъга "Етър" във варненския студ

Отборът на " Черно море " реализира минимална победа с 1:0 над състава на " Етър " в първи мач от 17-ия кръг на Първа лига.

Двубоят на стадион " Тича " във Варна се трансформира в извънредно предизвикателство и за двата тима поради негативните температури в морската столица и замръзналия терен.

Домакините от " Черно море " имаха надзор над мача през всичките 90 минути и можеха да вкарат гол в 25-ата минута, само че далечният фалцов удар на Ндонгала кацна върху напречната греда на вратата на Христо Иванов.

В началото на второто полувреме домакините още веднъж започнаха по-активно. В 62-рата минута старши треньорът на домакините Илиан Илиев направи първата си промяна в мача, като в игра се появи централният нападател Радослав Василев на мястото на халфа Васил Панайотов.

Промяната даде резултат мигновено и единствено минута по-късно Василев означи гол. Националът засече с бедро центриране на Мартин Минчев и " Черно море " поведе с 1:0.

В 73-тата минута домакините можеха да удвоят задатъка си, само че Жоржиньо уцели гредата на " Етър ".

В последния четвърт час на мача гостите потърсиха изравнителното попадение, само че с положителни изяви се отличиха вратарят Георги Китанов и бранителите пред него.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР