Отборът на Челси проявява интерес към звездата на Ювентус Матайс

...
Отборът на Челси проявява интерес към звездата на Ювентус Матайс
Коментари Харесай

Челси дава пари и Вернер на Ювентус заради Де Лихт

Отборът на Челси демонстрира интерес към звездата на Ювентус Матайс Де Лихт. Според „ Calcio Mercato “ лондончани са подготвени да предложат на „ биаконерите “ 50 милиона паунда плюс нападателя Тимо Вернер в подмяна на бранителя.

Изданието написа, че 25-годишният Вернер може обаче да стане част и от възможната договорка за нападателя на Интер Ромелу Лукаку.

Смята се обаче, че Ювентус не желае да се разделя с Де Лихт. Единственият вид, който биха приели обаче, е да получат италианския национал Жоржиньо, плюс сума от 25 милиона паунда.

Малко евентуално е Челси да пусне подобен основен състезател, макар обстоятелството, че съгласно притежателят на „ сините “ Роман Абрамович Де Лихт е идеалният правоприемник на ветерана Тиаго Силва.

Chelsea 'offer Timo Werner to Juventus in audacious player-plus-cash swap deal'
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Мениджърът на Челси Томас Тухел желае да укрепи отбора си с нов бранител през лятото, като Жул Кунде от Севиля си остава неговата цел №1 за защитата. „ Сините “ се надяваха да се разделят с Курт Зума, с цел да наберат нужните средства за финансирането за прехвърлянето на Кунде, само че французинът отхвърли да премине в Уест Хем.

Лондончани се стремят да продаде и редица играчи, които имат периферна роля в клуба. След тях са Тиемуе Бакайоко, Дани Дринкуотър, Рос Баркли, Давиде Дзапакоста, Тами Ейбрахам и Маркос Алонсо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР