Отборът на Брайтън надигра Тотнъм с 4:2 като домакин в

...
Отборът на Брайтън надигра Тотнъм с 4:2 като домакин в
Коментари Харесай

Брайтън победи Тотнъм в спектакъл с шест гола

Отборът на Брайтън надигра Тотнъм с 4:2 като хазаин в зрелищен дуел от 19-ия кръг на британската Висша лига.

На своя " Амекс " " чайките " започнаха доста мощно и откриха резултата след единствено 11 минути игра посредством младока Джак Хиншълууд, който осъществя едвам второто си попадение в професионалния футбол, а скоро по-късно Жоао Педро удвои задатъка на своя отбор от дузпа.

През второто полувреме футболистите на Роберто де Дзерби продължиха да преобладават и в 63-ата минута Первис Еступиниан осъществя за 3:0 със страховит удар от отдалеченост преди още веднъж Жоао Педро да се разпише от бялата точка, с цел да направи резултата 4:0 в интерес на Брайтън.



В заключителните минути на срещата обаче домакините позволиха сериозен спад в играта си, което разреши на Тотнъм да върне два гола гола дело на Алехо Велис и Бен Дейвис.

Това разреши на лондончани за малко даже да си помечтаят, че могат да измъкнат нещо от мача, само че последваха няколко пропуща от страна на " шпорите ", които в последна сметка подпечатаха триумфа на " чайките ".

По този метод Брайтън краткотрайно се изкачи до 7-ото място с 33 точки, само че по-късно довечера може да бъде преместен оттова от Уест Хям, в случай че " чуковете " завоюват при визитата си на Арсенал. В същото време Тотнъм е 5-и с 36 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР