Отборът на Ботев (Враца) се подсили с халфа Хосе Пабло

...
Отборът на Ботев (Враца) се подсили с халфа Хосе Пабло
Коментари Харесай

Първи футболист от Гватемала ще играе в родния елит

Отборът на Ботев (Враца) се укрепи с халфа Хосе Пабло Грахеда. Той се трансформира в първия футболист от Гватемала, който ще играе в в efbet Лига, оповестява " ESPN ".

Грахеда е на 20 години и за последно е играл в испанския Сан Себастиан де лос Рейес. Освен това е бил част от школите на Хетафе, Райо Валекано, Леганес и Бетис.

" Много съм окуражен. От много време съм в Испания. Кариерата ми мина през академиите на Хетафе, Райо Валекано и Бетис. Това, за което се борих, най-сетне беше реализирано и аз съм доста благополучен, че тази опция се появи. За мен това е неповторима опция.

Когато ми споделиха, изпитах голямо благополучие. Моето семейство, моите другари и аз получихме огромна радостна вест. Нямам самообладание да стартира. В този миг си споделих, че всичко, което направих си струваше. Истината е, че не е елементарно да напуснеш дома на 12 години, в нова страна, да напуснеш фамилията си и когато ми оповестиха новината, почувствах, че всичко това си заслужаваше.

Ботев (Враца) има доста огромна история, към този момент е на повече от 100 години. Хареса ми това, което прочетох и видях. Аз се стремя към страхотни неща. Много съм признателен на опцията, която Ботев Враца ми дава и се надявам да оказа помощ, с каквото мога, за реализиране на задачите от страна на тима ", сподели Грахеда пред " ESPN Digital ".
 Ботев (Враца) ще бъде на лагер в Малага
Ботев (Враца) ще бъде на лагер в Малага

От 17 януари и се чака да остане там до началото на февруари
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР