Отборът на Ботев Пловдив загуби с 0:2 от лидера в

...
Отборът на Ботев Пловдив загуби с 0:2 от лидера в
Коментари Харесай

Ботев Пловдив отстъпи на Пашки и загуби втората си контрола в Турция

Отборът на Ботев Пловдив загуби с 0:2 от водача в унгарското състезание Пакши във втората си контрола от подготвителния лагер в турския курорт Белек. „ Канарчетата “ позволиха две попадения в рамките единствено на две минути при започване на втората част, като и двата гола бяха дело на Даниел Боде.

Срещата стартира равностойно и през първата част чистите положения пред двете порти липсваха.

В 27-ата минута Янис Карабельов можеше да открие резултата, само че не уцели вратата, засичайки прострелно центриране от левия фланг. Седем минути по-късно вратарят на унгарския отбор избави и подъл удар на Константинос Балоянис, който стреля по диагонала след добре разгърната контраофанзива. Така почивката пристигна при нулево тъждество.

В 48-ата минута Пакши откри резултата. Балоянис не се намеси добре при центриране отдясно и разреши на влезлия като запаса Даниел Боде да овладее и да преодолее Стефан Смъркалев с удар с левия крайник за 1:0.

Две минути по-късно нападателят на унгарския отбор осъществя за повторно, откакто се разноски сред няколко бранители на Ботев и технично трансферира вратаря на „ канарчетата “ за 2:0.

До края на дуела и двата отбора имаха положителни благоприятни условия за гол, само че повече попадения по този начин и не паднаха.



Това бе втора инспекция за „ канарчетата “ на турска земя след. Преди това играчите на Душан Керкез приключиха наедно 2:2 и против Марица (Пловдив) в първата си контрола от зимната подготовка.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР