Отборът на Ботев Пловдив стартира лятната си подготовка с група

...
Отборът на Ботев Пловдив стартира лятната си подготовка с група
Коментари Харесай

Ботев Пловдив стартира подготовка с двама нови и един на проби

Отборът на Ботев Пловдив започва лятната си подготовка с група от 22 футболисти. Точно в 16:00ч. Азрудин Валентич изведе възпитаниците си на първото занятие за сезон 2022/2023.

Тренировката се организира на натурален терен №2 на клубната база. В заниманието се включиха всички здрави футболисти, както и каращият проби Хуго Бернард, който се изявява отляво на игралното поле. Част от групата бяха и двамата нови Джаспър ван Хертъм и Рой Херман.

"Канарчетата " ще упражняват до събота в Пловдив, а в неделя отпътуват на предварителен лагер в Бурдур, Турция. Там "жълто-черните " ще упражняват в продължение на две седмици.

По време на лятната подготовка ботевистите ще изиграят общо три контролни срещи. Две от тях ще бъдат в южната ни съседка, а третата ще бъде въз основата в "Коматево ".

По-късно с тима подготовка ще започват националите на "канарчетата ". Младежките национали Атанас Чернев и Християн Славков ще се причислят към тима на 14-ти юни.

На същата дата към тренировките на пловдивчани ще се включи и Реда Рабей, който се възвръща от интервенция. Капитанът на отбора Тодор Неделев ще възобнови тренировките след присъединяване си в Лигата на Нациите на 21-ви юни.

Ето и групата на Ботев за първата подготовка:

Георги Аргилашки, Хидайет Ханкич, Мартин Панев, Виктор Генев, Димитър Тонев, Па Конате, Дилан Мертенс, Джеймс Етоо, Антоан Бароан, Самуел Супрайен, Мохамед Брахими, Самуел Акере, Точукву Нади, Хуго Бернард, Момо Туре, Емануел Току, Николай Минков, Станислав Работов, Рой Херман, Джаспър ван Хертъм, Бисер Бонев, Монир ал Бадарин
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР