Отборът на Ботев (Пловдив) отново не успя да зарадва привържениците

...
Отборът на Ботев (Пловдив) отново не успя да зарадва привържениците
Коментари Харесай

Бруно Балтазар: Горд съм да съм в този клуб

Отборът на Ботев (Пловдив) още веднъж не съумя да зарадва последователите си на актуализирания стадион “Христо Ботев ” и загуби с 0:2 от Лудогорец в мач от 30-ия кръг на efbet Лига. Старши треньорът на “канарчетата ” - Бруно Балтазар, разяснява провалянето на тима си, акцентирайки неосъществените положения като една от основните аргументи за отрицателния резултат.

“Нашата тактика бе да владеем топката, да изнервим Лудогорец, до момента в който те не владеят топката. Те обаче направиха разликата с класните си футболисти. През второто полувреме ние реагирахме. Един гол през щеше да ни даде подтик, само че по този начин и не стигнахме до него ”, сподели Балтазар след мача.

Наставникът на пловдивчани загатна и за няколко пропуски в отсъжданията на рефера, както и сподели, че играчите му остават длъжници на публиката.

“Не желая да разясня рефера, само че неговите решения ни сложиха в друга поззиция. Не мисля, че Лудогорец заслужават това. Изключително горделив съм от почитателите, горделив съм да съм в този клуб. Не желая да се отхвърляме и желая да им се отблагодарим в края на този тежък сезон ”, сподели още Балтазар

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР