Отборът на Берое Стара Загора се наложи с 2:0 над

...
Отборът на Берое Стара Загора се наложи с 2:0 над
Коментари Харесай

Берое победи дубъла на Ботев Пловдив в контролна среща

Отборът на Берое Стара Загора се наложи с 2:0 над дублиращия състав на Ботев Пловдив в контролна среща, играна на „ Футболен комплекс Ботев 1912 “.

През целия дуел играта бе най-вече в половината на домакините, само че през първата част „ зелените “ не съумяха да намерят правилния път към вратата.

В седмата минута Рука центрира в пеналта на „ канарчетата “, а там Калоян Кръстев насочи удар с глава, само че топката срещна гредата.

Следващата рискова обстановка пристигна в 20-ата минута, когато Спас Георгиев засече топката от въздуха, само че стражът на Ботев се намеси ослепително и избави.

В средата на полувремето рискови удари на Тунгара и Кръстев минаха на сантиметри от гредата на домакинската врата.

След малко повече от час игра Луизиньо от състава на Берое бе съборен в наказателното поле на „ жълто-черните “ и реферът отсъди дузпа в интерес на заралии. Зад топката застана Абубакар Тунгара, който откри резултата след невъзмутимо осъществяване от „ бялата “ точка.

Второто попадение в срещата бе маркирано в 76-ата минута, когато Луизиньо напредна по левия фланг и центрира в наказателното поле на Ботев, а там Лукас Мартинс бе най-съобразителен и оформи крайния резултат.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР