Отборът на Байерн Мюнхен постигна домакинска победа с 2:0 над

...
Отборът на Байерн Мюнхен постигна домакинска победа с 2:0 над
Коментари Харесай

Два отменени гола на Мане не попречиха на Байерн да постигне лесна победа над Волфсбург

Отборът на Байерн Мюнхен реализира домакинска победа с 2:0 над състава на Волфсбург в дуел от втория кръг на немската Бундеслига.

„ Баварците “ откриха резултата в 33-ата минута посредством Джамал Мусиала, който получи подаване от Томас Мюлер към дъгата на наказателното поле на гостите, след което се освободи от двама футболисти в „ зелено “ и шутира диагонално, а топката влетя в долния десен ъгъл на вратата, защитавана от Коен Кастеелс.

Шампионите удвоиха преднината си в 44-ата минута, когато Алфонсо Дейвис проби отляво в наказателното поле на Волфсбург и пусна пас по земя към Йосуха Кимих, който от границата на пеналтерията стреля точно към долния ляв ъгъл на вратата, а току пред погледа на стража Кастеелс, Томас Мюлер отклони с едно допиране, с което оформи и крайният резултата.

Срещата бе белязана от две анулирани попадения на Садио Мане в 20-ата и в 69-ата минута, като и при двата случая сенегалецът бе в състояние на засада.

В класирането съставът на Юлиан Нагелсман е водач с цялостен актив от 6 точки, колкото има и вторият Борусия Дортмунд, само че „ жълто-черните “ са с по-лоша голова разлика. Волфсбург заема 15-ото място в една точка в актива си.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР