Отборът на Барселона ще изиграе приятелски мач срещу японския Висел

...
Отборът на Барселона ще изиграе приятелски мач срещу японския Висел
Коментари Харесай

Барселона ще изиграе приятелски мач срещу Висел Кобе в Токио

Отборът на Барселона ще изиграе другарски мач против японския Висел Кобе, където е някогашната звезда на каталунците Иниеста, оповестиха от испанския клуб в официално съобщение. Срещата ще се организира на 6 юни в Токио.

" Както и предходната година, Барселона ще постави крайна точка на сезона си с другарски мач. Ако предходната година дестинацията бе Сидни, където Барса игра против тим от най-хубавите футболисти от австралийския шампионат, в този момент тимът на Шави Ернандес ще пътува до Токио, където на 6 юни ще играе на " Джапан Нейшйнъл Стейдиъм " против Висел Кобе, където играят някогашните футболисти на клуба Андрес Иниеста и Серхи Самер ", се споделя в официалното съобщение.

От каталунския клуб прибавиха, че делегацията на Барселона ще пътува за японската столица непосредствено от Виго след последния мач от Ла Лига и ще се прибере в Испания след изиграването на другарската среща.

Това е първият мач на Барса в Япония в последните 4 години, което бе обвързвано и с пандемията от КОВИД-19. Последната им аудиенция там бе преди началото на сезон 2019-20, когато каталунците с треньора Ернесто Валверде се срещнаха още веднъж с Висел Кобе, като това бе първият мач на Иниеста с азиатския отбор.

38-годишният Андрес Иниеста, който е международен първенец с Испания от 2010, както и четирикратен победител в Шампионската лига с Барселона, напусна Каталуния през 2018 година, с цел да играе в Япония.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР