Отборът на Барселона постигна трета поредна победа в Ла Лига,

...
Отборът на Барселона постигна трета поредна победа в Ла Лига,
Коментари Харесай

Барселона с класика срещу Севиля като гост

Отборът на Барселона реализира трета поредна победа в Ла Лига, откакто надигра с класическото 3:0 като посетител състава на Севиля в един от най-интересните мачовете от 4-ия кръг на шампионата.

На стадион " Рамон Санчес Писхуан " в Андалусия домакините имаха първата опция да отбележат още в 5-та минута след безредие в наказателното поле на " каталунците ", само че в последна сметка защитата на гостите се оправи и почисти.

Впоследствие пък играчите на Барса поеха контрола върху в срещата и в 21-та минута Роберт Левандовски бе изведен в страхотна позиция от собствен съотборник и ефектно копна топката над стража на Севиля Боно. Със сетни старания Фернандо мазета кълбото от голлинията, само че го прати на пътя на Рафиня, който с глава от близко не сбърка за 1:0.

В 36-та минута един от новите в състава на " каталунците " Жул Кунде, който пристигна точно от Севиля откри с отлично подаване по въздуха Левандовски, който овладя с гърди в наказателното поле и с второто си допиране преодоля вратаря на домакините, с цел да удвои задатъка на Барселона.

Малко след началото на второто полувреме пък Ерик Гарсия оформи крайното 3:0 след нова асистенция на Кунде, който смъкна с глава топката за младия защитник, за който не остана друго с изключение на да осъществя на опразнената врата.

По този метод футболистите на Шави към този момент имат 10 точки в актива си и заемат 2-та позиция след водача Реал Мадрид, който е с 12 пункта. Севиля пък продължава с сложния си старт на сезона, като досега андалусийци имат единствено 1 точка и се намират на 17-то място в подреждането.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР