Отборът на Барселона планира изненадващ трансфер на футболиста на Челси

...
Отборът на Барселона планира изненадващ трансфер на футболиста на Челси
Коментари Харесай

Шави ще опита да изкуши още една звезда на Челси да акостира на Камп Ноу

Отборът на Барселона възнамерява неочакван трансфер на футболиста на Челси Мейсън Маунт. „ FootMercato “ твърди, че старши треньорът Шави Ернандес желае британския национал като част от неговата гражданска война.

23-годишният Маунт е едно от първите имена в тима на „ сините “ под управлението на Томас Тухел, който получи шанса си в първия тим при Франк Лампард през сезон 2019/2020. Оттогава полузащитникът е изиграл близо 100 мача във Висшата лига, както 27 дуела за националния тим на Англия.

Маунт беше в листата на „ недосегаемите “ на „ Стамфорд Бридж “, само че като се има поради несигурността към бъдещето на клуба и наложените наказания от държавното управление на Обединеното кралство на притежателя Роман Абрамович, Барса ще се опита да се възползва.

Сега Шави е подготвен да тества решимостта на „ сините “, защото желае да добави Маунт към младото си ядро ​​от звезди, в това число Педри, Гави, Ансу Фати и Роналд Араухо.

Челси обаче може да бъде избавен от обстоятелството, че Барселона преследва и голям брой други млади халфове, в това число трансферната цел на Манчестър Юнайтед - Кристофър Нкунку. 24-годишният ас на Република България Лайпциг е един от най-желаните играчи в Европа, като Манчестър Сити, Челси и Арсенал могат да се борят за неговия автограф.

Барса също следи и аса на Уулвърхемптън Рубен Невеш, който е цел номер 1 на Ерик загар Хаг, в случай че получи работа в Манчестър Юнайтед.

Шави също се стреми да продължи смяната и офанзива, откакто към този момент докара Пиер-Емерик Обамеянг, Феран Торес и Адама Траоре в клуба. Мемфис Депай наподобява е съдбоносен да напусне през лятото, като суперзвездата на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски е съществена цел за това да се причисли към редиците на „ Камп Ноу “, като даже към този момент са изплатили съответна оферта за него.

Le Barça veut reconstruire une attaque en or!
— Foot Mercato (@footmercato)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР