Отборът на Барселона обмисля да изпрати оферта за звездата на

...
Отборът на Барселона обмисля да изпрати оферта за звездата на
Коментари Харесай

Барселона може да отмъкне Стърлинг още през зимата

Отборът на Барселона обмисля да изпрати оферта за звездата на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг през януари. Английският национал не е корав титуляр в отбора на Хосеп Гуардиола от началото на сезона и няма да е изненада, в случай че смени клуба.

По тази причина от „ Камп Ноу “ се надяват да съумеят да го вземат в редиците си, твърди „ Sport “.

Информацията твърди, че ползата на Барса към Стърлинг е още от лятото. Тогава футболният шеф Матеу Алемани пътува до Англия, с цел да договаря за възможен трансфер на крилото. Заради неприятното финансово положение на „ каталунците “ те пробваха да договорят замяна на Стърлинг за Антоан Гризман, Усман Дембеле или Сержи Роберто. Другият вид бе да го вземат чартърен. „ Гражданите “ обаче не се съгласиха на нито един от препоръчаните разновидности.

На „ Камп Ноу “ обаче не са се отказали от концепцията да вземат Стърлинг и приготвят нова оферта през януари. Проблемът е, че и сега Барса продължава да не разполага с доста финансови запаси и още веднъж ще би трябвало да се търси различен метод за реализиране на договорката. 26-годишният Стърлинг обаче може да помогне, в случай че самичък изиска трансфер. След 7 години на „ Етихад “.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР