Отборът на Атлетико Мадрид официално представи Жоао Феликс като свой

...
Отборът на Атлетико Мадрид официално представи Жоао Феликс като свой
Коментари Харесай

Атлетико представи своята рекордна покупка

Отборът на Атлетико Мадрид публично показа Жоао Феликс като собствен състезател. 19-годишният португалец дойде на Wanda Metropolitano за сумата от 126 млн. евро, които “рохибланкос” заплатиха на Бенфика. Така той се трансформира в най-скъпото попълнение в клубната история.

“Доволен съм да бъда част от плана и историята на този клуб, ще оказа помощ с каквото мога. Благодаря на Мигел Анхел, родителите ми, брат ми и приятелите ми. Без тях нищо нямаше да е допустимо. Тук съм, с цел да давам всичко от себе си за клуба. Диего Симеоне и съотборниците ми ме посрещнаха по най-хубавия метод. Така имам религия, че ще се приобщя. Както към този момент съм казвал, не обръщам внимание на тематиката с цената ми.

| EN DIRECTO
¡Sigue la presentación de @joaofelix70 en el Wanda @Metropolitano!#AúpaAtleti #PuroTalento #BienvenidoJoãoFélix https://t.co/yRuj1qInZm
— Atlético de Madrid (@Atleti) July 8, 2019
Бих желал да срещна Бенфика в Шампионската лига, с цел да усетя цялата обич, която клубът ми е дал. Беше доста особено, точно Бенфика заложи на мен. Ценя и метода, по който се отнесоха с мен. Сбогуването беше мъчно, постоянно ще останат в сърцето ми. Не е елементарно да напуснеш Португалия и ми пожелаха шанс. Това, че ще съм заместител на Антоан Гризман? Изолирам се от напрежението и се лимитирам в това да си правя работата, както и да давам най-хубавото от себе си, с цел да оказвам помощ на отбора”, съобщи Феликс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР