Отборът на Аталанта записа минимална победа с 1:0 при визитата

...
Отборът на Аталанта записа минимална победа с 1:0 при визитата
Коментари Харесай

Аталанта измъкна победа срещу Каляри в късна драма

Отборът на Аталанта записа минимална победа с 1:0 при визитата си на Каляри от 22-ия кръг на Серия " А ". Така поредицата на домакините от мачове без победа набъбна до 15 такива.

Бергамаските изиграха слаб мач като за своите стандарти, само че въпреки всичко си потеглиха с трите точки. Това стана след техен заключителен взлом в последните 15-ина минути на мача. В 83-ата Дуван Сапата можеше да се разпише, само че тогава напречната греда спря неговия удар с глава. Последва дараматичен завършек на дуела. В 90-ата минута " златната " запаса Луис Муриел се оправи с двама бранители и означи единственото попадение. Във финалните секунди на срещата реферът назначи дузпа за сардинци за фаул на Мартен де Роон против Даниеле Ругани. Съдията обаче прегледа обстановката посредством ВАР и анулира своето решение.

VAMOSSS!!! +3!!!
YESSS!!! THREE POINTS!!!
— Atalanta B.C. (@Atalanta_BC)
По този метод Аталанта стана шести в класирането, като се изравни с Наполи и Лацио, които също са с 40 точки. Каляри пък към момента е на 18-ата позиция и в зоната на изпадащите с едвам 15 извоювани пункта.
Серия А 22 кръг, неделя 14 февруари  Каляри 0:1краен резулат  Аталанта
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР