Отборът на Арсенал няма предложи нов договор на нападателя Александър

...
Отборът на Арсенал няма предложи нов договор на нападателя Александър
Коментари Харесай

Арсенал продава Лаказет, заместникът му вече е ясен

Отборът на Арсенал няма предложи нов контракт на нападателя Александър Лаказет, твърди „ Sun “. Изданието написа, че „ артилеристите “ даже към този момент чакат предложения към френския национал.

Информацията гласи, че лондончани са сложило цена от към 15 милиона паунда на Лаказет и желаят да се разделят с него още през това лято, защото другояче ще го изтърван без пари следващата година, когато неговият контракт изтича.

Arsenal want to offload Alexandre Lacazette in £15m transfer and push ahead with move for Chelsea’s Tammy Abraham
— The Sun - Arsenal (@SunArsenal)
В същото време „ Express “ написа, че мениджърът Микел Артета към този момент е избрал негов заместител и това е юношата на градския противник Челси - Тами Ейбрахам, който пък е нежелателен на „ Стамфорд Бридж “ и също му се търси нов тим.

През седмицата даже се появиха информации в пресата на Острова, че от „ Емиратс “ към този момент са в напреднали договаряния с нападателя на „ сините “ и скоро ще могат да завършат договорката. В момента Ейбрахам взима по 80 000 паунда на седмица, а „ артилеристите “ са подготвени да отговорят на условията му за заплата от 125 000 паунда на седмица.

Очакванията са от Челси да желаят към 40 милиона паунда за правата на 23-годишния нападател, който има контракт до лятото на 2023 година. Интерес към британския национал има още от страна на Уест Хем и Астън Вила.

Arsenal are ready to meet Tammy Abraham's wage demands to seal a move
— Express Sport (@DExpress_Sport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР