Отборът на Арсенал не се е отказал от идеята да

...
Отборът на Арсенал не се е отказал от идеята да
Коментари Харесай

Арсенал отново поглежда към звезда на Лион

Отборът на Арсенал не се е отказал от концепцията да притегли звездата на Олимпик Лион Усем Ауар, твърди „ Metro “. Лондончани от дълго време наблюдават 22-годишния гений, само че до момента не съумяха да се схванат с „ хлапетата “ по отношение на цената на футболиста, откакто французите желаеха 65 милиона евро, с цел да се разделят с този футболист през предишното лято.

В момента обаче цената на Ауар е паднала фрапантно, откакто Лион не съумя да се класира за присъединяване в Шампионската лига през новия сезон. Смята се, че французите към този момент са склонни да го пуснат при оферта от 30 милиона евро. Това е и повода от Арсенал още веднъж да пробват да го доведат на „ Емиратс “.

Мениджърът на „ артилеристите “ Микел Артета ще се опита да притегли нови играчи в халфовата линия. Мартин Йодегаард и Дани Себайос се завърнаха в Реал Мадрид след приключване на наемите им. Гранит Джака е пред трансфер в Рома, а клубът евентуално ще продаде и Матео Гендузи, Лукас Торейра и Джоузеф Уилок, които бяха пратени чартърен предишния сезон.

Арсенал обаче може да срещне конкуренция за Ауар в лицето на Ливърпул, който също следи изобретателния халф.

Perfect
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР