Отбор от САЩ, воден от Иван Раднев, ще се включи

...
Отбор от САЩ, воден от Иван Раднев, ще се включи
Коментари Харесай

Отбор от САЩ идва за турнира по борба „Иво Ангелов“

Отбор от Съединени американски щати , воден от Иван Раднев, ще се включи в 8-то издание на шампионата за купа „ Иво Ангелов “ в Перник през есента, оповестиха от БФ Борба. Този път конкуренцията ще е с ден по-рано – на 14 октомври , поради гостите оттатък Океана.

По традиция надпреварата е на 15-ти, когато е рожденият ден на международния и европейски първенец по класическа битка .

Иван Раднев е втори в света и пети на олимпийските игри Атлана ’96. След като приключва спортната си кариера се открива в Съединени американски щати, където основава към този момент станала международно известна марка за противоречиви уреди „ Суплес “. А българинът е издирван преподавател и треньор по целия свят . Традиционно призьорите на шампионата „ Иво Ангелов “ получават точно от тези уреди за премия.

“Планираме и семинар, воден от Иван Раднев, Искаме да работим по неговата методика и да оборудваме залата в допълнение с уреди “ , съобщи Иво Ангелов.

В годините Раднев е бил също основен треньор и управител на националните тимове в класическия жанр на Съединени американски щати. Нашите национали също се приготвят с уредите „ Суплес “.

За шампионата са поканени още тимове от Сърбия, Гърция , както и клубове от страната. Надпреварата е за подрастващи.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР