Отървете се от излишните килограми по естествен начин! Ето как

...
Отървете се от излишните килограми по естествен начин! Ето как
Коментари Харесай

Отървете се от излишните килограми по естествен начин! Ето как

Отървете се от непотребните килограми по натурален метод! Ето по какъв начин

Ако добавите тези съставки към кафето си, елементарно можете да свалите няколко непотребни кг, без да вършиме каквито и да е промени в диетата и метода ви на живот.

Няма подозрение, че кафето е най-популярната утринна напитка в целия свят. Първо, то неотложно покачва енергийните равнища и ви дава прелестен усет и мирис.

Освен това, то съдържа редица други изгоди за здравето, като да вземем за пример усъвършенстван метаболизъм, а когато се употребява в умерени количества, то защищава сърцето ви.

Но малко хора знаят, че със утринното кафе можете да се отървете от мазнините, просто като добавите няколко съставки – кокосово масло, канела и мед.

Защо тази композиция е толкоз мощна?
1.Канелата дава многочислени изгоди за здравето. Това е мощно противовъзпалително средство, което понижава възпалението в организма.

Съдържа антиоксиданти, което значи, че обезврежда негативните резултати на свободните радикали. Намалява равнищата на кръвната захар посредством възстановяване на метаболизма.

Канелата предотвратява натрупването на мазнини в тялото ви. Най-полезна е цейлонската канела.

2.Кокосовото масло е различен подарък от природата, който дава дълъг лист от изгоди за здравето. Това са главно мастни киселини със междинна верига, които храносмилателната система неотложно изпраща в черния дроб.

Ако не се преобразуват в сила, те се трансформират в кетонни тела, т.е. не се съхраняват като мазнини. Най-доброто преимущество на кокосовото масло е, че то по натурален метод кара метаболизма да изгаря мазнините по-ефективно.

3.Медът е естествена захар, която тялото употребява за сила. Медът е богат на значими минерали като натрий, желязо, цинк, калций, калий и фосфор.

Медът съдържа ниацин, фолиева киселина, витамин С, рибофлавин и витамин В6. Това се оказа доста потребно за контролиране на холестерола в кръвта и понижаване на напрежението.

Процесът на изгаряне на мазнините в тялото зависи значително от минералите и витамините. Медът съдържа мед. Той обезпечава нужните хранителни субстанции, като по този метод предотвратява всевъзможни дефицити на минерали или витамини в организма. Суровият мед е най-здравословният.

Какво ви би трябвало:
½ чаша мед
¾ чаша кокосово масло
1 ч. л. канела
1 ч. л. какао (по избор)

Смесете всички съставки до момента в който получите еднородна примес. Съхранявайте в стъклен буркан в хладилника.

Добавяйте 1-2 чаени лъжички от сместа към чаша прясно сварено кафе. Разбъркайте добре и се насладете на утринната си чаша кафе!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР