От . За да бъде Варна по-зелена и красива, варненци

...
От . За да бъде Варна по-зелена и красива, варненци
Коментари Харесай

Варненци, бъдете активни, за да стане морската столица още по-зелена и красива!

 От. За да бъде Варна по-зелена и красива, варненци би трябвало да се включат интензивно в гласуването за морската столица. Ето и известието на Гората.бг, което Varna24.bg разгласява без редакторска интервенция:  

Искаме да дарим още 200 000 дървета, непосредствено на хора и организации, през пролет 2021-та, в съответни събития, в които просто ще подаряваме на всеки, който желае, без условности, без записвания, изцяло гратис. Дърветата ще са медоносни, плодни, паркови, горски - с цел да създадем България още по-красива, по-зелена и по-добра - за хората, пчелите и животните.

Няма да имаме опция да създадем събития във всички градове в България, на база тази анкета и харесванията по градове на Гората.бг ще изберем първите 7 града и ще подаряваме на всеки, който желае в тези места, на съответни дати. Ще отчетем резултатите на 21.02.21 година и ще пристъпим към обмисляне на дати.

Разбира се ще търсим способи да достигнем до всички в цялата страна, ще създадем и акции към общини, през куриери и други. Ще имаме и събития по засаждане и залесяване, както и други положителни каузи.

Гората.бг е самодейност, движена от желанието за положително, напълно от доброволци и изцяло безкористно. Вече сме засадили над 1 милион дървета в България и сме си сложили амбициозната цел да засадим 3 милиона до 2025 година. Правим и доста други положителни каузи.

Ще поздравявам всички Ваши смислени хрумвания и оферти в коментар.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР