От юни до септември месец компанията предоставя 45% отстъпки за

...
От юни до септември месец компанията предоставя 45% отстъпки за
Коментари Харесай

Армеец удължава промоционалните цени по имуществените си застраховки

От юни до септември месец компанията дава 45% отстъпки за застраховка „ Защитен дом “
Като комплимент към своите клиенти, потвърдилото се през годините застрахователно акционерно сдружение „ Армеец “ удължава пролетните си промоции по имуществените си застраховки. Изгодните промоционални оферти ще продължат до септември месец в това число. В рамките на този интервал клиентите на сдружението могат да се възползват от подписване на застраховка „ Защитен дом “ с 45% отстъпка от цената. Минималната застрахователна награда е 10 лева

В мощ остават отстъпките, които се дават за липса на вреди, за сложно обезпечаване, за еднократно заплащане на наградата и при самоучастие. Така общият общ брой на приложените отстъпки може да доближи 50% . Всички полици „ Защитен дом “, подписани при промоционални условия, по които не са регистрирани вреди, резервират преференциите при възобновяване на идната година.

Продуктът е особено създаден за обезпечаване на цялостно застрахователно покритие на жилищни, вилни и икономически здания, направените в тях усъвършенствания, общо обзавеждане и персонални движимости, битови електроуреди - аудиовизуална и електронна техника, стопанско имущество, творби на изкуството и други

Застраховката „ Защитен дом “ обезпечава покритие при пожар, мълнии, естествени бедствия, повреди на ВиК, късо съединяване, вандализъм, кражба посредством щурм, кражба с техническо средство и доста други ежедневни опасности и рискове.

П роцедурата при подписване е оптимално улеснена за клиента – не се изисква първичен оглед на дома и документи за благосъстоятелност, а при обезпечаване на движимости против „ Кражба посредством щурм ” до 15 000 лева, не се постанова те да се разказват.

Вижте повече за застраховка „ “ , както и за още невероятни промоционални оферти и пакети на уеб страницата на .
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР