От второто място, макар и с много малка преднина над

...
От второто място, макар и с много малка преднина над
Коментари Харесай

Борисов е в паника: Хекимян се срива към третото място

От второто място, въпреки и с доста дребна преднина над алената Ваня Григорова, някогашният началник на новините в бТВ лети стремително надолу към третата позиция. Григорова води безапелационно с минимум 3% пред Хекимян преди първия тур на локалните избори в неделя. Това е докарало до нервност водача на ГЕРБ Бойко Борисов, в изборния щаб по негово задание към този момент се вършат под паника дейности.

 

В последните два дни от централата на партията са прозвънени инфлуенсърите с максимален брой почитатели в обществените мрежи, които да разгласяват платени постове в поддръжка на Хекимян. Въпреки развързването на сериозен бюджет за тази акция обаче, главната част от инфлуенсърите, които другояче популяризират от прахуляк за пране, до лютеница и хазарт, постоянно даже комбинирани между тях, са отказали.

 

Съгласила се е, както стана ясно нощес, плеймейтката и множествена футболна брачна половинка Николета Лозанова. Николета работи като инфлуенсър в последните години и в действителност има голям брой почитатели, както и най-високите цени на този пазар. В късните часове на четвъртъка тя разгласява фотография с Хекимян с текст, който повече би отивал на Хекимян за фотография с Николай Бареков, каквито колажи незабавно се появиха. „ Преди доста години, когато за първи път станах тв водеща в народен ефир, ти беше единственият човек, който ме поддържа в студиото и с усмивка ме накара да се усещам уверена.

 

Днес аз съм тази, която се усмихва, тъй като съм сигурна, че до мен стои един героичен човек и на първо място другар “. Постът й, обаче, докара до страхотни насмешки, смешки и закачки, тъй като вместо да добави съвестност към сриналия се имидж на Антон, единствено сподели в още по-голяма степен цялата му лекомисленост и неплатежоспособност. А също и неналичието на усет.

 

Според специалисти в рекламата общоприет инфлуенсърски пост на Николета Лозанова за комерсиална марка, да вземем за пример да се снима с рокля, коства сред 7 и 10 000 лв.. В политическите акция цените се умножават сред пет и 10 пъти за ангажиране с поддръжка. От щаба на ГЕРБ обаче признават, че по футболна линия Николета Лозанова им е направила отстъпка и не е заковала на 100 000 лв.. Хонорарът й е малко по-надолу, сумата е единствено петцифрена.

 

Ако претендентът на ГЕРБ в София, считана за тяхна изборна цитадела след 18 години на власт, не стигне даже до балотаж, ще бъде даден явен знак, че ГЕРБ могат да изгубят на втори тур локалната власт и в доста други огромни градове.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР