От всичките проверки е установено, че няма никакви нарушения в

...
От всичките проверки е установено, че няма никакви нарушения в
Коментари Харесай

Шефът на НАП: Няма никакви нарушения в доставките нито на храни, нито на горива

От всичките инспекции е открито, че няма никакви нарушавания в доставките на горива, зърно, олио или която и да е хранителна стока в България. Искам да кажа на жителите да не се поддават на спекулации.

Това сподели в предаването " Говори в този момент " по Българска национална телевизия изпълнителният шеф на Националната организация за приходите Румен Спецов.

Продължават инспекциите и на пазара на олио. Там също има доста забавни неща. В една комерсиална верига се оказа, че брошурите за промоцията са отпечатани седем дни преди този момент. Намалението с 26% е било оповестено. Тук не става дума за бойкот – това по какъв начин тематиката е отразена в избрани медии, е обособен въпрос, съобщи той.

Изпратихме наши чиновници във всички маслобойни в България, само че към този момент е е открито нерегламентирано произвеждане. Проверките не престават и се управлява целият път на олиото към комерсиалните мрежи. Към днешна дата нямам никакви мотиви за суматоха, че нещо ще свърши. Олио има за 4 година напред, увери Спецов.

Той посочи, че откритите 263 000 тона недекларирано зърно в Бургас са на стойност към 200 млн. лв..

Вече имаме и доста по-ясен метод на работа на " Лукойл ". Производството на гориво към този момент се реализира от " Нефтохим ", нагледно казано, на ишлеме. Вкарва се петрол и се изкарва гориво, като " Нефтохим " не е притежател на гориво, те единствено преработват. Собственик на горивото е интернационална акция. По този метод доста по-ясно могат да се търсят индустриалните разноски и да се събират налозите, уточни шефът на Национална агенция за приходите.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР