От време на време се появяват информации, че култовият сериал

...
От време на време се появяват информации, че култовият сериал
Коментари Харесай

Ивайло Захариев съди Под прикритие

От време на време се появяват информации, че паметният сериал " Под прикритие " ще се завърне на екран с нови серии. Но зад кулисите на кино лентата се оказа, че има много гнили неща, които няма да разрешат неговото продължение.

Един от основните артисти - Ивайло Захариев, е подхванал правосъдни борби против сериала и Българска национална телевизия. Това разкри той в любопитно клипче в Тик Ток. 

Той качи видео в обществената платформа и разяснява новината, че пускат сериала още веднъж, Захариев споделя: „ Това е ужасно! “, което по реакцията му не проличава да е по този начин. 

Във видеото Ивайло споделя, че води дело против Българска национална телевизия, точно поради сериала „ Под прикритие “.

Той попита своята публика: „ Искате ли да ви опиша малко повече за какво се стигна до това дело? “

Веднага заваляха любопитни мнения и версии. Някои считат, че националната телевизия крие същинския доход от сериала и надлежно ощетява актьорите от %. Това се счита за една от аргументите Ивайло да си търси правата по правосъден път. 

В последващо видео той показа, че съдията е излязал с решение в негова изгода. " Не знам за какво това решение ме кара да се нервирам. Да се усещам омерзен и афектиран. Защо тази незначителност на решението ме кара да кипя от страст, която не ми дава опция да структурирам и да опиша какво се случва. Ще изчакам няколко дни да си избистря мозъка и да опиша всичко в детайли ", гневи се той в Тик Ток, написа blitz.bg
@BNT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР