От векове наред бельото не е просто необходимост за нежния

...
От векове наред бельото не е просто необходимост за нежния
Коментари Харесай

5 задължителни елемента при дамското бельо

От епохи наред бельото не е просто нужда за нежния пол, а метод на себеизразяване .

То е съвсем толкоз значимо, колкото и облеклата, които ще облечете върху него. Когато ни следва изтънчен мотив, значимо събитие или просто желаеме да се почувстваме красиви и мечтани, постоянно посягаме към оня първокласен чифт сатенени бикини или сутиена с обичаната френска дантела.

Но дали имате всичко належащо от листата със наложителни детайли долни дрехи, които всяка дама би трябвало да има? Поглезете богинята в себе си с някое от следните must-have оферти!

Доза всекидневен лукс 

 ac6653953b34739d774e1aba503b62cc

Първата стъпка от утринния обред на обличане е изборът на комфортен комплект сутиен и бикини. Този типичен сет с черна дантела наподобява по едно и също време секси и изискано. Гарантираме ви, че носейки това украшение под облеклата си ще излъчвате хубост и убеденост през целия ден (а за какво не и след това).

“Невидима ” бразилиана, или за какво обичаме безшевните материи 

 920bc27c3f9fe79887dddd9505d3279d

В дрешника на всяка дама обезпечено участват полу-прозрачни, светли облекла, или модели с кройка по тялото, които се нуждаят от незабележимо, дискретно долни дрехи. Нашият любимец в тази категория са мултифункционалите, невидими бикини, които може да носите под безусловно всяка дреха, без да се тревожите, че ще ви издадат. Изберете си модел, който е разтеглив, комфортен и ще се чувствате толкоз удобно в него, като че ли го няма.

Нейно величество стилната нощница

 9d80f783a8b66dc48f4bef462ec8e9b6

Не изневерявайте на изискания си жанр, даже до момента в който си взимате дозата разкрасителен сън. Заложете на типичен модел при избора си на секси нощница, която безспорно ще добави деликатна, женствена нотка към сбирката ви от пижами. Може да се развихрите с елементи като фина дантела, сатенени детайли, камъчета и даже панделки.

Перфектната пижама или другото име на удобството

 victorias-secret-sleepwear-pajama-collection-2013-for-ladies-13

Не можем даже да си помислим да отидем някъде, без да я вземем със себе си! Тя е безпределно комфортна, извънредно мека и по един доста специфичен метод – безконечна и незаменима. Съветваме да си изберете пижама със свободна кройка и дишаща материя, в която ще се чувствате удобно, правейки безусловно всичко – от подготвяне на закуска с децата или просто до момента в който се наслаждавате на сладкото безвремие наречено уикенд у дома.

Пренесете СПА центъра у дома

 90368670a7875fe6c02d41e9be1f3598

Ако харесвате чувството, което основават релаксиращите лечения и разкрасителни процедури, ние можем да помогнем с това по какъв начин да го съхраните по-дълго. Поглезете се с една голяма и първокласна хавлиена тога, чийто луксозен, гальовен досег до кожата ви, ще трансформира сутрините вкъщи в същински обред за хубост, без даже да се постанова да напускате удобството на личния си дом. После ще ни благодарите!

Михаела Кинова

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР