От Възраждане още на 24 февруари предупредихме, че въвличането на

...
От Възраждане още на 24 февруари предупредихме, че въвличането на
Коментари Харесай

Костадинов изригна срещу властта, пита кой ще плаща за щетите

От " Възраждане " още на 24 февруари предупредихме, че въвличането на страната ни в блока от наказания против Русия ще докара рано или късно до стопански последствия за България, се споделя в позиция на партията, изпратена до медиите. В нея се показва, че България е понесла най-сериозния стопански удар от началото на войната сред Русия и Украйна, обвързван със прекъсването на доставките на газ от Русия.

" Въпросът, който ние от „ Възраждане “ зададохме на 24 февруари, на който към момента няма отговор, е: Кой ще заплати последствията и вредите, нанесени на българската стопанска система и българските бизнесмени, и кой ще понесе отговорността  за безумното, некадърно и антибългарско ръководство? ", се показва в позицията.

Според Костадин Костадинов сега в България се следи разпад на държавността и българска страна банкрутира морално, идейно, административно и управнически.

От „ Възраждане “ считат, че единственият излаз от по този начин създалата се обстановка е оставка на това държавно управление и нови избори, на които българският народ да отиде като на референдум и да дефинира дали желае България да бъде свободна и самостоятелна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР