От утре стартира ремонтът на два участъка от Северната дъга

...
От утре стартира ремонтът на два участъка от Северната дъга
Коментари Харесай

Започва ремонт на два участъка от Северната дъга на Околовръстното |

От на следващия ден започва ремонтът на два сектора от Северната дъга на Софийския околовръстен път с дължина 3,8 км.

Въвежда се краткотрайната организация на придвижването, а в сряда стартират същинските строителни действия. Първият сектор е след пътния възел със Северната скоростна дъга /при км 6+265/ и е до кръстовището за с. Мировяне и кв. " Требич " /при км 7+548/. Втората права, която ще се ремонтира, е след кръстовището с второкласния път II-16 Нови Искър – Своге – Мездра /при км 8+400/ и приключва преди кръстовището с ул. " Хаджи Димитър " в Нови Искър /при км 10+850/.

Строителството включват цялостна замяна на пътната настилка, ремонт на оборудванията, възстановяване на отводняването, замяна на пътните знаци и полагане на нова хоризонтална маркировка. Очаква се то да завърши преди началото на зимата.

За осъществяване на ремонта се стопира придвижването в двата сектора на Околовръстното. Трафикът за Своге ще минава по бул. " Рожен ", през кв. " Требич " и Нови Искър. За тежкотоварните коли, движещи се по Околовръстния път, е очакван обходен маршрут през ул. " Чепинско шосе " и Северната скоростна дъга.

Необходимо е водачите да карат деликатно и да съблюдават прецизно пътната сигнализация.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР