От утре пускаме в малките населени места учениците от всички

...
От утре пускаме в малките населени места учениците от всички
Коментари Харесай

Борисов отваря заведенията от 1 март

От на следващия ден пускаме в дребните обитаеми места учениците от всички паралелки. На 1 март наложително отварят заведенията за хранене. Това разгласи Бойко Борисов на посещаване в МБАЛ Исперих. С него е министърът на опазването на здравето Костадин Ангелов.

Повече по тази тематика няма да се приказва. Дотогава би трябвало да е предходна вълната, да са минали двете седмици. И през днешния ден равнищата са ни доста положителни - 26-и сме в Европа, само че това се дължи на вас, обърна се министър председателят към лекарите в болничното заведение . До 28 февруари ще получите парите за първа линия и нарастването на заплатите, сподели министър председателят. От всички 56 лечебни заведения - 26 лечебни заведения са със смесено държавно и общинско присъединяване, добави министър Ангелов.

С 50 милиона лв. за първи път страната в края на предходната година финансира и общинските лечебни заведения , които откриха ковид-отделения. Близо 500 000 лв. от тях получи болничното заведение в Исперих.

" На всеки европейски съвет упорствам да се вкара обединен медицински протокол, Една страна затваря граници, едни желаят PCR, други не желаят. Хората могат да създадат параленост какъв брой демократични са нашите ограничения. Изключвам заведенията за хранене и нощните заведения, всеки има бизнес и желае да си го развива. Колкото по-бързо ги отворим, толкоз по-добре ", сподели още министър председателят.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР