От успешна изпълнителка Риана за кратко време се превърна и

...
От успешна изпълнителка Риана за кратко време се превърна и
Коментари Харесай

Какво е общото между Риана, Джони Деп и еротично бельо

От сполучлива изпълнителка Риана за малко време се трансформира и в не по-малко сполучлива бизнес дама. Печелившата й тактика е многообразие от цветове и форми, което тя приветства и облича в красива опаковка.
 Риана, Джони Деп, Savage X Fenty и доказаните клюки, че артистът ще
Джони Деп в тотално друга светлина

С какво ще ни изненада този път артистът

Разбира се, името на барбадоската певица също продава задоволително. А когато тя застане и с лика си зад своите творби, облагите са обезпечени.

Отдавна сме привикнали да виждаме Риана във всевъзможни секси фрагменти. Отново свикнали сме и множеството от тях да са част от промотирането на линията й долни дрехи Savage x Fenty.

През 2019 година певицата взе смелото решение за пръв път да показа новата сбирка на Savage X Fenty със театър, който да се запише и да се излъчи олнайн. Тази година е четвъртото издание на шоуто, което беше излъчено на 9 ноември в Amazon Prime Video.

Така с изключение на моделите Кара Делевин и Ирина Шейк, актьорите Тараджи Хенсън, Шерил Лий Ралф, Уинстън Дюк и Марсай Мартин, както и музикалните реализатори Анита и Burna Boy, които взеха присъединяване в тазгодишното издание на Savage X Fenty, се появи и Джони Деп. Е, не по долни дрехи, както се надявахме.

Актьорът от " Карибски пирати " блесна в 40-секундно видео на фамозното фешън събитие на Риана, облечен в нещо като пижама с халат на Savage X Fenty, до момента в който на назад във времето звучеше " So Fresh, So Clean " на Outkast. Виждаме го да се разхожда из сходна на гора конюнктура, до момента в който се взира в камерата със секси взор. А на назад във времето зад него има танцьори.

TMZ първо заяви, че Деп ще направи епизодична роля в дълго чаканото фешън шоу на певицата, отбелязвайки, че той ще вземе присъединяване в един от сегментите за звезди, който в предишното включваше звезди като Синди Крауфорд и други известни лица.

Така 59-годишният Деп стана първият мъж в историята на шоуто Savage X Fenty, който пое ролята. Източник тогава сподели пред изданието, че Риана и нейният екип са " поканили " Деп да взе участие в шоуто и че и двете страни са " разчувствани, че това ще се случи ".

JOHNNY DEPP IN RIHANNA’S SAVAGE X FENTY SHOW
— johnny depp daily (@johnnydppdaily)
Последователите на Риана в обществените мрежи обаче споделиха смесени реакции след присъединяване на артиста. Някои от почитателите на Деп показаха поддръжка, като споделиха, че той " заслужава " мястото в шоуто, до момента в който други приканиха марката да не работи с " човек, който насилва дами ". Както доста тъкмо означи един един почитател обаче, Риана " прави каквото желае " и не се интересува какво мисли интернет за това.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР