От УЕФА започнаха разследване, след като привърженици на Интер не

...
От УЕФА започнаха разследване, след като привърженици на Интер не
Коментари Харесай

УЕФА разследва Порто заради фенове на Интер

От УЕФА започнаха следствие, откакто последователи на Интер не бяха позволени за реванша от 1/8-финалите на Шампионска лига с Порто, макар че имаха билети за мача.

Кадри се появиха в обществените медии преди срещата, които демонстрират стотици почитатели, редящи се на опашка, с цел да влязат на стадион " Драгао " за началото на дуела.

От Порто оповестиха по-рано денем, че последователите на Интер, които са закупили билети отвън бранша за посетители, няма да бъдат позволени на стадиона.

Директорът на " нерадзурите " Джузепе Марота обаче твърди, че преди мача е реализирано съглашение техните почитатели да участват на мача, в случай че не носят клубни продукти.

" УЕФА беше известена, че огромен контингент от гостуващи последователи са закупили билети в домакинските браншове на стадиона. Правилата на УЕФА плануват, че 5% от потенциала на стадиона би трябвало да бъде възложен на гостуващия тим в обособена зона за техните последователи. Отговорността за безвредното и несъмнено ръководство на феновете и свързаната политика за билети се дефинират от уредника на мача и съответните органи. В момента УЕФА преглежда въпроса ", съобщи представител на европейското футболно управление.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР