От цяла една седмица Тор: Любов и гръмотевици се върти

...
От цяла една седмица Тор: Любов и гръмотевици се върти
Коментари Харесай

Какво е общото между Тейлър Суифт и козите от Тор: Любов и гръмотевици

От цяла една седмица " Тор: Любов и гръмотевици " се върти по кината и сме сигурни, че за това време всички запалени почитатели на Marvel и супергероите към този момент са го гледали.
 Крис Хемсуърт, Натали Портман,
Защо Крис Хемсуърт не е ял месо преди да целуне Натали Портман

Богът на гръмотевиците мисли за всичко

И сме съвсем сигурни, че са влюбени в козите. Сега, това може би звучи необичайно за човек, който не е гледал кино лентата и не знае за какви кози приказваме, само че си има доста положително пояснение. Във кино лентата Тор (Крис Хемсуърт) получава като подарък две великански кози, които в филмовия откъс виждаме (а и във филма) по какъв начин са главната движеща мощ за " галактическия транспортен съд " на Бога на гръмотевиците.

Всъщност, става известно, че козите като цяло са си неизменима част и от митология, и от комиксите за Тор. Така че няма нищо необичайно и извънредно в наличието им във кино лентата. Даже се чудим за какво чак в този момент са включени. От изявление на Тайка Уайтити за Insider разбираме и повече за тях.

Става ясно, че козите не е трябвало да издават никакъв тон. Но до момента в който режисьорът е работил по обработката и изрязването на сцените от кино лентата, някой от екипа му е посочил забавно видео с Тейлър Суифт и песента ѝ от 2012 година " I Knew You Were Trouble ".

В него в избрани моменти от песента, тя бива прекратена, с цел да зазвучи една много креслива коза, която пък се връзва сносно. Забавно е, а Уайтити освен се е посмял, само че е решил, че козите в " Тор: Любов и гръмотевици " би трябвало да звучат по сходен метод.

Какво да чакаме от " Тор: Любов и гръмотевици "

Хуморът, любовта и гръмотевиците ще господстват

Въпросните кози се оказаха много дразнещи за Пазителите от галактиката, само че пък крещенето им, в случай че можем да опишем по този начин издаваните от тях звучи, се оказва много смешно. Направо положително попадение.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР