От ЦСКА няма да уважат проекта на арх. Борислав Игнатов

...
От ЦСКА няма да уважат проекта на арх. Борислав Игнатов
Коментари Харесай

ЦСКА отхвърли проекта на на арх. Игнатов, иска стадион от четвърта категория

От ЦСКА няма да уважат плана на арх. Борислав Игнатов да се строи нов стадион върху насипите на " Българска войска ". Такова е мнението на юриста на " алените " Станислав Трендафилов.

" Да, осведомен съм с концепциите на инж. Игнатов. Още когато той беше претендент за кмет на София, желаеше да прави срещи с почитатели на ЦСКА. Но ние сме 2022 година, желаеме да строим стадион, който е от 4-та категория. Само ще ви кажа, че Националният стадион " Васил Левски " е 2-ра категория ", разгласи Трендафилов пред " Мач Телеграф ".
 Представиха план за нов стадион на ЦСКА
Представиха план за нов стадион на ЦСКА

Арх. Борислав Игнатов срещна с концепцията си

" Ако през септември дадат позволение за градеж, допустимо най-скоро ще стартират действителните действия. Фирмата, която ще реконструира " Армията ", е подготвена още на другия ден да стартира. Но си има стъпки и по-късно, които би трябвало да се следват. Една от тях е общината да направи кулоар за транспортиране на отпадъците, да вземем за пример. Но архитектът на София участва на срещата в Министерството на младежта и спорта, което ме прави оптимист. Откакто Радостин Василев стана министър на спорта, всичко върви в вярната посока и съм оптимист, че напълно скоро ще имаме един нов стадион, какъвто заслужаваме. Защото вижте какво оборудване имат в Албания, а те даже не са в Европейския съюз. Ако септември ни дадат позволение за градеж, 1 година и 9 месеца по-късно ще имаме нов стадион ", добави Трендафилов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР