От центъра за помощ за пострадалите от земетресението в Турция

...
От центъра за помощ за пострадалите от земетресението в Турция
Коментари Харесай

За пострадалите от земетресението: Събират само завивки и палатки в Спортна зала Варна

От центъра за помощ за потърпевшите от земетресението в Турция и Сирия в ДКС благодарят на варненци за голямата съпричастност и оповестяват, че към този момент е събрано огромно количество облекла. приканват жителите да не носят повече облекла, обувки и храна.

Има потребност единствено от топли завивки, по опция нови, и от зимни палатки. Всички дарени досега артикули, които са нови и с етикети, се опаковат в кашони по условие на Българския червен кръст. Очаква се през днешния ден кашоните да бъдат признати от БЧК. За останалите артикули се търсят други организации с обезпечен превоз.

Екипът на Кръвния център във Варна също направи групово подаяние за потърпевшите от земетресението в Турция и Сирия като събра огромно количество топли завивки. Служителите, които нормално молят и одобряват дарения във тип на кръв и кръвни артикули, този път са от другата страна и с наслада и състрадателност се включват с помощ за нуждаещите се пострадали от естественото злополучие, пишат те в пост в обществените мрежи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР