От целия зодиак, те са тези, които имат славата на

...
От целия зодиак, те са тези, които имат славата на
Коментари Харесай

Как да оцелеете във връзката си с най-студения знак на Зодиака?

От целия зодиак, те са тези, които имат славата на най-емоционално дистанцираните и странни хора. Наистина ли те не са толкоз прочувствени, колкото останалите зодии? Способни ли са на същинска непосредственост и романтика? Не се отчайвайте от неприятната популярност на тази зодия. Ако в живота си имате Водолей, по-добре ще е да си отговорите на тези въпроси, в случай че в действителност желаете да го опознаете.

Започнете с написаното тук – то ще ви каже най-важното за тази в действителност неповторима зодия!

Водолеите са мислителите на Зодиака . Във всеки един момент, те събират нова информация, напомнят си остаряла, вършат разбори, връхлитат ги нови идеи… Умът им работи непрекъснато на оптималната скорост. Това е както най-силното им качество, по този начин и тяхното проклинание. И въпреки непрекъснатото премисляне да ги изтощава, те извънредно доста държат на възгледите си. Знаят, че са интелигентни и, че са способни на ексцентрично мислене и доста държат околните им да ги правят оценка за това.

Най-сигурният метод да ги обидите е да се отнесете надменно към мнението им.

В една интимна връзка, те от време на време обичат “да поразклатят лодката ”. Защо ли? Ами… Защото могат. Или по някаква друга тяхна си причина. Общо взето, доста Водолеи просто обичат да шокират.

Търсенето на любовта не е лесна работа за Водолея. Той е запленен от концепцията за любовта, само че не може да живее без свободата си. Има потребност някой да го обича и да се държи грижовно, само че не желае да го задушават. Понякога му е мъчно да показва ясно възприятията и желанията си. Затова за доста Водолеи търсенето на любовта е като нанагорнище по стръмен терен. Но когато открият индивида, и когато той в действителност успее да ги разбере, връзката им може да бъде нещо извънредно красиво.

Водолеят ненавижда споровете, само че обожава да спори. За него няма нищо по-хубаво от един добър спор. Важното при такива диспути е да не приемата нищо персонално. Представителите на тази зодия боравят ловко с думите и мъчно можете да ги успехите в словесните  дуели.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР