От тези 2 милиарда и половина лева, които похарчиха за

...
От тези 2 милиарда и половина лева, които похарчиха за
Коментари Харесай

Делян Добрев: 5 милиарда и половина са изчезнали, питам Асен Василев колко взе от тях

" От тези 2 милиарда и половина лв., които похарчиха за газ без процедура през медиатори, и от тези 750 милиона 30% връхнина, какъв брой пари взе Асен Василев? "

Този въпрос към съпредседателя на " Продължаваме промяната " Асен Василев насочи от парламентарната естрада депутатът от ГЕРБ Делян Добрев и добави:

" Вторият ми въпрос е от едното левче върху горивата от тези близо 3 милиарда лв., какъв брой от тях взе Асен Василев? И какъв брой срещи направи Асен Василев, до момента в който беше вицепремиер, с " Лукойл ", с цел да контракти тези комисионни? 5 милиарда и половина са изчезнали, запитвам Асен Василев какъв брой взе от тях. "

В отговор съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев съобщи:

" Господин Добрев, нула. Нула. Сега обаче аз да Ви слага един въпрос. Защо, господин Добрев, в случай че е имало медиатори по наше време, цената, която КЕВР определяше за българския бизнес и българските семейства във всеки един от месеците, до момента в който ние управлявахме, беше по-ниска от борсовата цена, а в този момент, когато комитетът за съсипия се развихри, този месец цената, която е избрана от КЕВР е по-висока от борсовата цена, а по ваше време 2019-2020 цената на КЕВР отново беше по-висока от борсовата цена. Защо, господин Добрев, българските компании и българските семейства плащаха повече от борсата по ваше време, а по наше време плащаха по-малко? Хайде Вие ми отговорете на този въпрос и по-късно кажете кой е употребил медиатори и кой е вземал левчета. "
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР