От тази трибуна обикновено се говорят лъжи и за това

...
От тази трибуна обикновено се говорят лъжи и за това
Коментари Харесай

Тошко Йорданов за КЕВР: Лена Бориславова опищя стаята на Ива Митева

От тази естрада нормално се приказват неистини и за това е хубаво понякога да се споделят в някои истини. Народно събрание попадна в тази нелепа обстановка поради Лена Бориславова, това е истина. Думите са на Тошко Йорданов от ИТН по време на разискванията за КЕВР в пленарна зала.

Припомняме, че от Има Такъв Народ внесоха проектозакон за избор на ръководител на КЕВР, който трябваше да бъде определен в 14-дневен период още преди дни.

" В момента, в който вкарахме закона, Бориславова опищя стаята на Ива Митева по телефона, аз бях вътре, да сe махне този параграф. Митева изясни, че това ще падне в Конституционен съд. Тя / Лена Бориславова/ продължи да пищи да се махне ", описа Йорданов.

Той призна, че под негово давление ИНТ са взели съдружни решение да поддържат настояването на колегата " с ясното схващане, че е жалко ", сподели Тошко Йорданов и добави, че да си в коалиция с Политическа партия, значи " да се съгласяваш с всичките им нелепости ".

В типичния си жанр Йорданов изясни, че в случай че не си склонен с " смяната " ставаш помощник на дядо Мраз и Снежанка.

" Лицето Лена Бориславова, не знам за какво минава за добър правист. Два пъти се издъни, с две нейни претенции, настоявания, тъй като очевидно тя командва цялата ви парламентарна група, сътрудници, както и някогашния ви министър председател. Той се съгласяваше с всичко, казано от нея, в това число и в този случай. Два пъти се издъни професионално и два пъти Конституционен съд " ни резна зелките. "

Тошко Йорданов получи забележка за квалификациите, само че това не го спря и той предложи Лена Бориславова да пристигна в Народно събрание за персонално пояснение, в случай че желае.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР