От тази седмица Спорт Тото се превръща в супер герой

...
От тази седмица Спорт Тото се превръща в супер герой
Коментари Харесай

Спорт тото се превръща в супер герой с талоните на най-новата моментна лотарийна игра „Супер късмет“

От тази седмица Спорт Тото се трансформира в супер воин и носи невиждани до в този момент облаги в най-новата моментна лотарийна игра „ Супер шанс “. Талоните на играта към този момент могат да бъдат открити във всички пунктове на Български състезателен тотализатор в страната. Общият награден фонд в „ СУПЕР КЪСМЕТ “ е на стойност 30 300 000 лв., а най-голямата облага е впечатляващите 700 000 лв.. Заредени са и цели двайсет облаги по 50 000 лв.. Има и още милиони облаги от 3 до 15 000 лв.. Честотата на облагите е доста висока – всеки трети ваучър печели.

Участието в играта „ СУПЕР КЪСМЕТ “ е увлекателно и носи празничното въодушевление на идните пролетни празници – Цветница, Великден и Гергьовден. В талона има четири игри с пролетни знаци, които могат да те създадат с няколко хиляди лв. по-богат. И това не е всичко – „ СУПЕР КЪСМЕТ “ има и специфична игра със събиране на талони. Всеки, който открие трите специфични признака в три разнообразни талона, незабавно получава 500 лв..

„ Идеята беше да създадем моментна лотарийна игра, която да забавлява феновете на бързите облаги. Искахме да е празнична и да радва хората по време на едни от най-хубавите християнски празници в календара “, споделят от Български състезателен тотализатор.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР