От страницата Оставка на БФС начело с Боби Михайлов призоваха

...
От страницата Оставка на БФС начело с Боби Михайлов призоваха
Коментари Харесай

Не на машинациите! Фенове на футбола окупират Конгреса на БФС

От страницата " Оставка на БФС отпред с Боби Михайлов " приканиха почитателите на българския футбол, искащи смяна в метода на ръководство, да бъдат пред столичния хотел, в който на 15 март ще се организира Конгреса за избор на нов президент на Българския футболен съюз.

Целта е да няма измами на вота и замяна на гласовете.

Ето какво написаха от страницата:

" 11 дни до Конгреса. Сигналите, че се готви замяна на вота и тъжби в съда по-късно, значат едно - НУЖНО Е ДА БЪДЕМ ТАМ, с цел да си знаят, че няма мърдане!

15 март, 2024 година, 10.30 часа, пред хотел " Маринела " в София! Търсят се " квестори ", които да наблюдават за вярното протичане на Конгреса!

Оставка се подаде, НО конците в БФС към момента дърпа Борислав Михайлов, ясно е на всеки. Това значи едно - тези не желаят да си потеглят и ще създадат всевъзможни измами и измами, с цел да се задържат на власт, по тази причина народът би трябвало още веднъж да се намеси ‼️

Нагло, безпардонно, готвят се измами, който и да завоюва ще има обжалвания пред Търговския указател и по този начин наглецът Боби ще продължи да ръководи! Всички помним Конгреса от преди 5 години, още веднъж в този хотел, още веднъж на мрачно без публицисти, което ще бъде сюжетът и през март месец.

Затова, на 15 март, ще се съберем няколко хиляди " квестора ", с цел да не допуснем от този Конгрес като президент да си тръгне Борислав Михайлов или спусната от горната страна фигура, която да работи по модела " Борислав Михайлов "

Заедно сме мощни ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР