От ще счупят трансферния си рекорд и ще платят 23,5

...
От ще счупят трансферния си рекорд и ще платят 23,5
Коментари Харесай

Шефилд Юнайтед чупи трансферния си рекорд за талантлив нападател на Ливърпул

От ще счупят трансферния си връх и ще платят 23,5 млн. паунда на, с цел да привлекат младия нападател Райън Брюстър. Тази вест първо беше обявена от The Athletic, а по-късно и доказана от британските медии. От “” с изключение на сумата са договорили и 15% от предстоящ трансфер, както и алтернатива за назад откупуване, годна за идващите три сезона. Още през днешния ден играчът ще премине медицински прегледи.

20-годишният гений има едвам четири мача за Ливърпул, като нито един от тях не е в Премиър лийг. Той обаче впечатли с изявите си в, където прекара пролетния дял на предишния сезон като преотстъпен. В 22 мача за “лебедите” той се разписа 11 пъти. Брюстър е юношески национал на Англия, като има 6 мача за своята татковина на това равнище. Заради огромната конкуренция в офанзивата на мърсисайдци, той обаче ще напусне отбора.
Exclusive: Liverpool striker Rhian Brewster to sign for Sheffield United today. £23.5m, 15% sell-on clause, buyback option lasting 3 years. Travelled & medical overnight / this morn. Was interest from Palace + Villa
— David Ornstein (@David_Ornstein) Множество локални тимове желаеха да го привлекат чартърен -,,,, и, само че той в последна сметка ще премине за непрекъснато в Шефилд с опцията за назад откупуване. Така той ще се трансформира в най-скъпата покупка в историята на “остриетата”, задминавайки януарския трансфер на Сандер Берг, който беше за 22 млн. паунда.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР