От септември паякът тръгва в Монтана, каза в края на

...
От септември паякът тръгва в Монтана, каза в края на
Коментари Харесай

Паяк ще вдига неправилно паркираните коли в Монтана от септември

От септември паякът потегля в Монтана, сподели в края на съвещанието на oбщинския съвет кметът Златко Живков.
Той добави, че дотогава следва доста работа.
Живков заяви, че продължава акцията по побутване на противозаконни гаражи. Няколкостотин ламаринени постройки са отстранени от началото на тази година, уточни кметът.
Външни инспектори ревизират общината. В момента тече инспекцията за ръководство на общинската благосъстоятелност. Такава е практиката на Сметната палата, всичко е обикновено и коректно”, изясни кметът. Съветниците утвърдиха одитния отчет на Сметната палата за консолидирания годишен финансов доклад за 2017 година
На съвещанието бе гласувана продажбата на 15 парцела частна общинска благосъстоятелност. Между тях три на ул. „ Стефан Стамболов”, един на бул. „ Парта” – сред магазин „ Лидъл” и Спортното учебно заведение и един на бул. „ Монтана” до магазин „ Ларго”.
Съветниците утвърдиха и предложение за изменение на градоустройствения проект, което ще разреши обособяването на имот за свободно застрояване. Теренът е на ул. „ Юлиус Ирасек” 7, до момента на него е имало едноетажна къща, която след премахването на гаражите в региона не се резервира. Обитателите й са пренастанени в други жилища.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР