От СДВР съобщиха, че сигналът за намереното тяло е подаден

...
От СДВР съобщиха, че сигналът за намереното тяло е подаден
Коментари Харесай

Ново За Хоръра В Столичния Люлин: Ето Кои Са Момичетата, Които Са Били Държани С Години Под Ключ! Вижте Защо Убиха Дядото!

От Столична дирекция на вътрешните работи оповестиха, че сигналът за откритото тяло е подаден през вчерашния ден към 17 часа. По него е имало забележими следи от принуждение. Стефан Янев е бил разгласен за търсене на 12 февруари. На място е осъществен оглед, а по случая е формирано досъдебно произвеждане. Работа по следствие на закононарушението продължава под надзора на Софийската градска прокуратура.

Още през вчерашния ден дъщерята и зетят на убития Стефан Янев, които са адвентисти, са арестувани.

" Тялото на възрастния мъж е открито довечера (вчера - 21 февруари - бел.ред.) на общ балкон, намиращ се против жилището му. Стефан за последно е чут от съседи да вика за помощ на 11-и февруари, до момента в който щерка му Мария се е заканвала, че ще го убие. Дошлите на място служители на реда са си тръгнали, откакто никой не им е отворил вратата на жилището. Г-н Янев се обърна за помощ към СЪДЕБЕН СПОР, само че след снимането на репортажа животът му е бил принудително лишен. Не доживя да пристигна в студиото, както и през вчерашния ден да отпразнува 87-ия си рожден ден ", написа в профила си във Facebook основният редактор на " Съдебен спор " Жоро Игнатов.

В момента най-голямото момиче се намира в 9-о РПУ в София, а двете по-малки са предадени на обществените служби са настанени краткотрайно в профилиран дом.

По неофициална информация девойките са асоциални и съвсем не беседват. Те не ходели на учебно заведение, тъй като родителите „ не харесвали българското учебно заведение ”.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР