От сдружението За зелен Младост ще протестират днес пред Съдебната

...
От сдружението За зелен Младост ще протестират днес пред Съдебната
Коментари Харесай

„За зелен Младост”: Иванчева е настъпила интереси на големи инвеститори

От сдружението „ За зелен Младост ” ще стачкуват през днешния ден пред Съдебната палата в София в поддръжка на арестуваната кметица на „ Младост ” Десислава Иванчева и заместничката й Биляна Петрова. Това стана ясно на конференция на сдружението.
 
Иванчева и Петрова бяха задържани във вторник пред Спортната палата, а в колата им бяха открити 56 000 евр. Твърди се, че парите са били част от рушвет за издаване на позволение за градеж.  
Пресконференция на " За зелен Младост "
Публикувахте от в 18 април 2018 година
" Иванчева е настъпила ползите на няколко огромни вложителя ”, споделиха от сдружението, представени от. И дадоха за образец вложителя, който желае да строи небостъргач в квартала. По думите на уредниците на конференцията, Иванчева е орязала половината от етажите на въпросната постройка.
 
На конференцията беше изразено подозрението, че парите са сложени в колата преди Иванчева да се тръгне от общината. „ Автомобилът, който беше спрян, е длъжностен. До него имат достъп и други хора в общината. Хора, които не желаят тя да бъде кмет, имат друга политическа ориентировка ”, декларират още от сдружението „ За зелен Младост ”.
 
„ Мастило по ръцете на госпожа Иванчева не е открито от белязани банкноти ”, обявиха още на конференцията.
 
„ Бяха арестувани в продължение на часове, на бордюра, на улицата, в нарушаване на техните човешки права, за което съвсем несъмнено ще бъде заведено дело в Страсбург ", обявиха от " За зелен Младост ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР