От Сдружението на заведенията във Варна разпространиха съобщение в което

...
От Сдружението на заведенията във Варна разпространиха съобщение в което
Коментари Харесай

От Сдружението на заведенията във Варна разпространиха интересно съобщение относно мнението им за крайбрежната

От " Сдружението на заведенията във Варна " разпространиха известие в което се споделя, че в този момент всичко е " в ръцете на община Варна, която в 14-дневен период би трябвало да възвърне и контролира придвижването по метода, по който функционираше преди издаването на въпросната заповед “, съобщи БНР.

От организацията показват, че разчитат да се сътвори равнопоставена за всички основа на работа, отмора, разходки и занимания. В мнението се споделя още, че управляващите не би трябвало да се водят от крайни популистични възгледи и с активността си те би трябвало доа създадат по този начин, че Варна да стане по-добро място за живеене.

Припомняме, че през седмицата регионалният шеф на Варна Марио Смърков анулира заповедта, забраняваща придвижването на коли по Крайбрежната алея. Тя бе издадена преди година от неговия предходник Благомир Коцев и се отнасяше за сектора от Рибарския плаж до Втора буна. Смърков обоснова решението си със мнения от министерството районното развиване и ДНСК, че правата е улица.

В същото време стана ясно, че в понеделник от 18 ч. пред регионална администрация е проведен митинг против анулацията на заповедта, с която бе спряно автомобилното придвижване по Крайбрежната алея. Инициатори са от " Продължаваме промяната " - Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР