От са се свързали с представителите на , за да

...
От са се свързали с представителите на , за да
Коментари Харесай

Ман Юнайтед с предложение към Ериксен, в клуба не са притеснени за селекцията

От са се свързали с представителите на, с цел да предложат на играча да премине на “Олд Трафорд ”. 30-годишният датчанин ще стане свободен сътрудник в края на месеца, когато договорът му с изтича. също се интересува от футболиста, само че той не е измежду целите на лондончани. Ериксен ще обмисли опциите си и се чака да вземе решение за бъдещето си до края на месеца.

Феновете на са обезпокоени от бавното развиване на лятната селекция - нещо, което се случваше последните години. Това беше причина да приготвят митинг против изпълнителния шеф Ричард Арнолд, който бе спрян, откакто шефът на клуба отиде да приказва с последователите. От “Скай Спортс ” обаче изясняват, че в самия клуб не са обезпокоени, имат ясна тактика и са отделени задоволително пари за селекция. Целта е да бъдат привлечени верните играчи на вярната цена.

Manchester United are now favourites to sign Christian Eriksen, ahead of Tottenham Hotspur ✍️
— Man United News (@ManUtdMEN)
Трансферна цел номер 1 си остава. Разговорите сред и не престават, като към момента има разминаване сред сумата, която желаят каталунците, и тази, която са подготвени да дадат “червените дяволи ”. На “Олд Трафорд ” са уверени, че могат да завършват прехвърлянето, само че няма да дават повече пари, в сравнение с считат, че е цената на играча.

Клубът продължава да има интерес към крилото на Антони и бранителя. Бранителят бе титуляр при Тен Хаг последните три сезона в Аякс. Подсилване на отбраната не е измежду целите на клуба, само че се работи и в тази тенденция. “Червените дяволи ” се насочиха към Мартинес, откакто получи съвет от селекционера на Нидерландия Луис Ван Гаал да не минава в, тъй като по този начин ще рискува мястото си в тима за Световното състезание.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР