От редакторите на списание Food & Wine: Разтопено, лепкаво фондю

...
От редакторите на списание Food & Wine: Разтопено, лепкаво фондю
Коментари Харесай

Рецепта за фондю със скуош от Аманда Шулман

От редакторите на списание Food & Wine: Разтопено, лепкаво фондю със сирене, сервирано в ядлив съд за скуош, е билетът да впечатлите гостите на идната ви вечеря.

„ Едва ли има нещо по-добро от горещо сирене “, споделя Аманда Шулман, готвач-собственик на Her Place във Филаделфия, най-хубавият нов готвач на F&W за 2023 година „ Когато обмисляхме хрумвания за меню за късна есен, изскачащо преди Her Place да отвори порти, моят избраник и аз открихме, че се опитваме да измислим сезонен риф на класическия комплект раклет от топено сирене, сервиран с crudités за потапяне. Решихме да сервираме това в тиква от жълъди - те вършат съвършени (и годни за консумация!) съдове. "

В рецептата на Шулман тиква от издълбан жълъд се пече до омекване, след което се цялостни с разтопено сирене. Kirsch, безцветно черешово бренди, прорязва благосъстоянието на фондюто. „ Пръскане на кирш във фондюто извежда елементарния грюер на идващото равнище “, споделя Шулман. „ Това сигурно ще зарадва масата ви, приятелите ви и най-много душата ви. “

Списание за храна и вино, октомври 2023 година Препечатано с позволение.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР