От Районна прокуратура - Плевен току що ни уведомиха, че

...
От Районна прокуратура - Плевен току що ни уведомиха, че
Коментари Харесай

Задържаха четирима, тормозили и рекетирали група деца в Плевен

От Районна прокуратура - Плевен одеве ни уведомиха, че са арестувани 4 лица по отношение на следствието за тормоз над възпитаници.

Това заяви на ексклузивен брифинг представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова. "Те са арестувани с прокурорска заповед за 72 часа. И четиримата са пълнолетни жители. Те са тормозили група деца в продължение на една година. Взимали са им парите, заплашвали са ги, че ще бъдат убити, тормозили са ги душевен, нанасяли са им физически пострадвания, преджобвали са ги. Първоначалните данни сочиха, че причинителите са малолетни, само че и четирите лица са пълнолетни неосъждани български жители. Прокуратурата ще изиска най-строгата мярка за тях - задържане под стража ", разгласи Арнаудова.

Припомняме, казусът с рекетирането на децата в Плевен нашумя предходната седмица, когато стана ясно, че група младежи от Плевен са били обект на непрекъснат тормоз. Те са станали жертви на рекет, побоища, закани с оръжие и събиране на такса „ Спокойствие”. Децата, които са били редовно обирани и унизени, са пазели в загадка от своите родители протичащото им се досега, в който майка на едно от момчетата схваща за издевателството над сина ѝ и историята се разплита.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР