От Район "Студентски" публикуваха предупреждение относно новите правила за премахване

...
От Район "Студентски" публикуваха предупреждение относно новите правила за премахване
Коментари Харесай

Район Студентски с предупреждение за старите коли

От Район "Студентски " разгласиха предизвестие по отношение на новите правила за унищожаване на излезли от приложимост моторни транспортни средства (ИУМПС).

С разпореждане на Министерски съвет, обнародвано в Държавен вестник на 08.01.2021 година, стана ясно, че са въведени промени в процедурата по унищожаване на излезли от приложимост моторни транспортни средства (ИУМПС). За да се задейства тя, срокът от приключването на последния механически обзор към този момент би трябвало да е 3 месеца, а не 2 години.

"Във връзка с този доста съкратен интервал, бихме желали да ви помолим да следите по кое време изтичат техническите ви прегледи и затова да ги подновявате, с цел да не се стига до непредвидени обстановки по залепване на предупредителни стикери и след това унищожаване на автомобила ", прецизират от администрацията.

"Тъй като на този стадий горепосочените промени не са отразени и променени в наредбата на Столична община, към момента не можем да стартираме да обработваме към този момент получените сигнали и да залепваме предупредителни стикери на колите. След като това се случи, ще стартираме процедурата по квартали. Ще бъде направен график, който ще оповестим на уеб страницата studentski.bg и тук, на нашата фейсбук страница. А до тогава ще продължим да вкарваме всички сигнали в специфична база данни, с цел да можем след това да реагираме бързо и безпроблемно ", се споделя още в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР